Sözleşmeli Personel Yedek Alım İlanı

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 20.07.2022 tarihli ve 31898 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Alım İlanı sonucu 31.10.2022 tarihli Üniversitemiz ilanında yedek listede yer alan adayların Üniversitemize yapmış olduğu başvuruların ve feragat dilekçelerin incelenmesi sonucu aşağıdaki duyuruda yer alan unvanlarda yedek listede yer alan adaylar atanmaya hak kazanmıştır.

Bu ilan başvuruda bulunan tüm adaylara tebliğ mahiyetinde olup bunun dışında adaylara ayrıca yazılı veya sözlü herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

Yedek listede yer alan adayların en geç 02.12.2022 tarihi mesai bitimine kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.